Interfon scară

RESEL România oferă clienților interfonul de scară destinat în principal accesului controlat în spațiile de utilizare comună. Pentru firme se poate utiliza şi ca interfon de interior putându-se face legătura între oricare două posturi interioare. Principala caracteristică este că unitatea centrală și tastatura au o structură robustă, antivandal, fabricate din aluminiu astfel încât să nu ruginescă.

Interfon master-slave

RESEL România oferă clienților interfoanele master-slave destinate blocurilor la care există mai multe căi de acces în scara blocului. Cele două unități sunt denumite unitate centrală master și unitate centrală slave. Principala caracteristică este că unitatea centrală și tastatura au o structură robustă, antivandal, fabricate din aluminiu astfel încât să nu ruginescă.

Videointerfon

RESEL România oferă clienților videointerfonul destinat pentru a dezvolta interfonul de scară cu carduri de proximitate, oferind comunicare video între apartamente, precum și între apartamente și intrarea în scară. Principala caracteristică este că unitatea centrală și tastatura au o structură robustă, antivandal, fabricate din aluminiu astfel încât să nu ruginescă.