Yale model european

RESEL România vă oferă o gamă variată de yale model european (cu falț) pentru uși de hotel, furnizând soluții pentru orice tip de ușă de hotel. Ca urmare puteți alege modelul de yală care se potrivește cel mai bine tipului de ușă cu care este dotat hotelul dumneavoastră.

Yale model american

RESEL România vă oferă o gamă variată de yale model american (fără falț) pentru uși de hotel, furnizând soluții pentru orice tip de ușă de hotel. Ca urmare puteți alege modelul de yală care se potrivește cel mai bine tipului de ușă cu care este dotat hotelul dumneavoastră.

Cititoare proximitate

RESEL România produce cititoare de proximitate ce comandă yala camerei de hotel permițând astfel accesul în cameră doar pe baza de carduri ce folosesc tehnologia MIFARE. Aceste carduri sunt înscrise cu informații precum valabilitate și drepturi de acces de către o aplicație software instalată pe calculatorul de la recepție.

Economizoare energie

RESEL România produce economizorul de energie EE-RES ce funcționează cu carduri de proximitate MIFARE, aceleași carduri de acces care sunt valabile pentru camera de hotel se comandă și economizorul montat în camera respectivă.