Pontaj Integrat cu CCTV

Sistemul permite controlul și gestionarea intrărilor și ieșirilor, efectuând astfel monitorizarea activităților desfășurate de către personal într-un anumit perimetru. Pe baza datelor colectate (data/ora/minutul/secunda fiecarui eveniment de intrare/ieșire), sistemul permite pontarea personalului și listare foilor de prezență. Accesul se face prin locuri special amenajate, pe bază de carduri de tip RFID ce sunt validate de cititoarele de proximitate.

Sistemul permite vizualizarea unor filme scurte cu imagini înregistrate de DVR-uri de la camerele de supraveghere video, filme asociate evenimentelor ce se produc la cititoarele de proximitate. Durata filmelor asociate de programul SecureProx cu evenimentele produse la cititoare este de 30 de secunde (15 secunde anterioare evenimentului și 15 secunde ulterior acestuia).

Download Prezentare sistem pontaj integrat cu CCTV

Sistemul de gestionare acces și pontaj PROXA01 este compus din:

 • calculatoare tip PC pe care rulează software-uri SERVER sau CLIENT
 • cititoare de carduri de proximitate PROXA-01 cu interfața RS485, produse de RESEL
 • DVR-uri dotate cu conector ETHERNET si HDD propriu; camere de supraveghere video
 • modul de conversie APROX USB/RS485 cu cititor de carduri inclus pentru adăugarea/ștergerea carduri la cititoarele de proximitate din sistem; are și o interfață RS485
 • module ETH/RS485 pentru conectarea unor puncte de lucru la distanță – prin INTERNET, sau locații în interiorul unei firme, mai departate de PC-ul central – printr-un LAN existent
 • carduri sau taguri de proximitate (EM/MF)
 • program SecureProx de preluare și stocare a informațiilor de la cititoarele de proximitate și sincronizare a informațiilor înregistrate de DVR-urile și camerele video asociate.

 • Evenimentele de intrare/ieșire produse la cititoarele de proximitate au atașate filme, astfel încât se pot identifica angajații care dau card-ul altor persoane, neautorizate, pentru a pătrunde în perimetre protejate, sau “colegii” care pontează fraudulos mai mulți angajați.

 • Sistemul se poate instala folosind rețele ETHERNET deja existente. Astfel, se reduce semnificativ manopera de instalare și cheltuielile cu materialele auxiliare de montaj.

 • Nu este necesară o conexiune fizică între cititoarele de proximitate și DVR-uri. Sincronizarea și redarea filmelor asociate cu evenimentele produse la cititoare se face de către software-ul de gestionare acces și pontaj SecureProx fără a utiliza conexiuni hardware suplimentare (cabluri sau dispozitive auxiliare). Astfel, se reduce semnificativ manopera de instalare și cheltuielile cu materialele auxiliare de montaj.
 • Toate înregistrarile video sunt păstrate și preluate direct din memoria internă a DVR-urilor. Aceste filme se vizualizează (redau) direct din memoria internă a DVR-urilor prin conexiunea ETHERNET, cu ajutorul software-ului de gestionare acces și pontaj SecureProx. În acest mod, nu se încarcă SERVER-ul cu informațiile video care pot ocupa un spațiu semnificativ din memoria acestuia.