SPA/Piscine

Sistemul de gestionare SPA/Piscine permite managementul unei piscine de dimensiuni practic nelimitate folosind software-uri specifice și carduri (brățări) de proximitate furnizate de firma noastră. Totodată sistemul se poate integra cu alte module software de gestionare specifice unor locații mari, până la dimensiunile unui resort de vacanță.

Parcare

Sistemul de gestionare parcări permite managementul unei parcări de dimensiuni practic nelimitate folosind software-uri specifice și carduri de proximitate furnizate de firma noastră. Totodată sistemul se poate integra cu alte module software de gestionare hoteluri, restaurante, săli de fitness, etc.

Sisteme stand alone

Sistemele stand alone asigură accesul controlat în spațiile protejate de sistem, permit adăugarea și ștergerea unuia sau a mai multor carduri din memoria internă folosind carduri de programare și pot memora până la 1100 de carduri. Fiecare card este caracterizat de un cod imposibil de copiat.

Sistem pontaj

Sistemul de pontaj permite controlul și gestionarea intrărilor şi ieşirilor, efectuând astfel monitorizarea activităţilor desfăşurate de către personal într-un anumit perimetru. Pe baza datelor colectate (data/ora/minutul/secunda fiecărui eveniment de intrare/ieșire), sistemul permite pontarea personalului şi listare foilor de prezenţă.

Yale birou/apartament

Yalele de birou/apartament pot fi incluse în sisteme de acces complete în care cu același card (tag) se intră în scara blocului cu un interfon RESEL, la lift cu cititor de proximitate RESEL și în apartamentul propriu cu una dintre yalele RESEL. Yalele folosesc cititoare în tehnologia MIFARE iar cardurile sunt ușor de procurat.