Hotel Online

RESEL România oferă clienților două variante de gestionare hotelieră și comandă a utilităților dintr-o cameră de hotel: varianta HoRES ON-LINE BASIC în care se conectează dispozitivele de tip cititor de proximitate și economizor de la mai multe camere la un singur controler și varianta HoRES ON-LINE PLUS în care se conectează dispozitivele de tip cititor de proximitate și economizor de la o singură cameră la un controler. Se pot astfel controla mai multe semnale si da mai multe comenzi într-o cameră de hotel.

Yale Hotel

RESEL România oferă clienților o gamă variată de yale pentru uși de hotel, furnizând soluții pentru orice tip de ușă de hotel. Ca urmare puteți alege modelul de yală care se potrivește cel mai bine tipului de ușă cu care este dotat hotelul dumneavoastră. Partea mecanică este fabricată în Coreea de Sud iar partea electronică și firmware-ul sunt produse de RESEL. Alături de aceste yale de hotel, RESEL vă mai oferă și o aplicație software de gestionare a accesului în camere.

Controlul Temperaturii

RESEL România oferă clienților soluții pentru controlul temperaturii în camerele de hotel. Se pot seta valorile de temperatură ECONOMICĂ din camera de hotel (de exemplu 15 grd. C pentru camera liberă) și temperatura NORMALĂ (de exemplu 23 grd. C pentru camera ocupată). Valoarea temperaturii NORMALE este transmisă termostatului dintr-o cameră rezervată cu o oră înainte de sosirea clientului, iar cea ECONOMICĂ imediat după check out.