Economizor energie

RESEL România produce economizorul de energie EE-RES ce funcționează cu carduri de proximitate MIFARE, aceleași carduri de acces care sunt valabile pentru camera de hotel se comandă și economizorul montat în camera respectivă.

Cititoare proximitate

RESEL România produce cititoare de proximitate ce comandă yala camerei de hotel permițând astfel accesul în cameră doar pe baza de card ce folosesc tehnologia MIFARE. Cardurile conțin un cod unic în lume format din 40 de biți ce face practic imposibilă copierea acestuia.

Termostat Online

RESEL România oferă termostate online pentru economia energiei prin comandarea acestora din modul de funcționare normal în modul economic, totodată se pot stabili și temperaturi automate la care termostatele să se seteze în funcție de starea de ocupare a camerei de hotel.

Comutator ‘om căzut’

RESEL România produce comutatorul ‘om căzut’ ce funcționează ca un sistem de alarmare format dintr-un comutator la care este atașată o frânghie ce ajunge până aproape de nivelul solului cu rolul de a fi acționată în caz de urgență de către o persoană căzută pe podea care caută ajutor.

Software gestiune hotel

RESEL România pune la dispoziția clienților software-ul HoRES de gestionare hotel în limba română care realizează operaţiunile principale dintr-un hotel (rezervare, cazare, eliberare camere cu sau fără factură, gestionare personal hotelier, raportări grad ocupare, etc.).

Control iluminat

RESEL România produce comutatoare tip touch pentru controlul iluminatului în camera de hotel. Comutatoarele au un design modern şi permit controlul luminilor prin simpla atingere a dispozitivelor.